KULTAINEN

KULAUS

Omalaatuinen rentoutumispaikka Seinäjoen keskipisteessä, kaukana kaupungin hälinästä.

Kulaus on vaalinut perinteistä pubikulttuuria Seinäjoella ansiokkaasti jo vuodesta 1988.

KULAUS

LIVE!

Joka viikonloppu Kultainen Kulaus täyttyy laadukkaiden trubaduurien, duojen, triojen tai jopa kokonaisten orkesterien soinnuista.

Kultaisen Kulauksen artistit tulevat ympäri Suomen, eikä säännöllisen satunnaiset ulkomaanvierailijatkaan ole niin harvinaisuuksia.

Artistien soittolistat vaihtelevat kaikkien tuntemista Suomi-hiteistä ulkomaan legendaarisimpiin riffeihin ja esiintyjien omaan tuotantoon. Eli jokaiseen makuun löytyy esiintyjä, jonka tahtiin nauttia viihtyisästä illasta.

KULAUS

VISA

Keskiviikkoisin klo 19.00 starttaa Kulauksen perinteinen pubivisa.

Kysymysten laatijat vaihtuvat joka viikko ja kuka tahansa on vapaa ilmoittamaan itsensä visan pitäjäksi. Näinollen kysymysten aiheet ja vaikeustaso vaihtelee jokaiseen tyyliin sopivaksi.

Olit sitten urheilutietäjä, vuosilukujen tarkka tuntija, turhan tiedon taitaja, Rytmit ja Rumbat ulkoa oppinut, taikka vaikka haka arvoituksien ratkomisessa, onnistumisen iloa on varmasti luvassa.

 

Kiinnostuitko testaamaan osallistujien tietämystä? Lampsi Kulaukseen, laitetaan nimi listaan, ja eipä muuta kuin kysymyksiä laatimaan.

Eikä pidä pelätä, etteikö visan pitäjää huomioitaisi myös talon puolesta, puhumattakaan jos sattuu olemaan voitokas itse visailussa.

Aina keskiviikkoisin aukeaa mahdollisuus haastaa itsensä ja kanssaviihtyjät Kulauksen perinteisessä pubivisassa.

KULAUS

BINGO

Kulauksen bingo pyörähtää käyntiin joka sunnuntai kello 19.00.

Kuten Kulauksessa tapana, palkinnot ovat mainiot, eikä osallistuminen maksa mitään.

TAPAHTUMA-

KALENTERI

KULTAINEN KULAUS

ALAKULAUS

KAIKKI OIKEUDET MUUTOKSIIN PIDÄTETÄÄN